Translate

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Υποβρύχια ΙΧ για... αβυσσαλέες τσέπες


Υποβρύχια ιδιωτικής χρήσης απευθύνονται σε όσους έχουν να διαθέσουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια για να τα αποκτήσουν. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες εταιρείες κατασκευάζουν υποβρύχια τα οποία εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους, καθώς μπορούν να παραμείνουν κάτω από την επιφάνεια μέχρι και για 8 ώρες, επιτρέπουν την έξοδο αυτοδυτών από αυτά και μπορούν να καταδυθούν μέχρι και τα δύο χιλιόμετρα βάθος.

"Ακριβώς όπως πριν από 20 χρόνια η παρουσία ελικοπτέρου σε κάποιο πολυτελές γιότ ήταν η εξαίρεση και σήμερα πλέον είναι ο κανόνας, έτσι και με τα υποβρύχια τσέπης η αγορά αναπτύσσεται ραγδαία και τα επόμενα χρόνια θα θεωρείται απαραίτητο αξεσουάρ κάθε μεργιστάνα που σέβεται τον εαυτό του και θέλει ένα υποβρύχιο... παιχνίδι" σημείωσε ο Τσαρλς Κόνεν, επικεφαλής της εταιρείας SEAmagine Hydrospace που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την  ναυπήγηση υποβρυχίων για πελάτες με τσέπες... έξτρα λαρτζ.

Διαβάστε εδώ και εκεί και παραπέρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.