Translate

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Φιάσκο με την εκτόξευση πυραύλου S300 (ΒΙΝΤΕΟ)



Σε φιάσκο, ευτυχώς χωρίς να υπάρξουν θύματα, αφού ο πύραυλος ήταν... "τζούφιος", χωρις εκρηκτική γόμωση, εξελίχθηκε η εκτόξευση ενός πυραύλου S300 σε στρατιωτική βάση της Ρωσίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι Ρώσοι στρατιωτικοί παρακολουθούν από κοντινή απόσταση την επιχείρηση εκτόξευσης, μαγνητοσκοπώντας την με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Ο πύραυλος εκτοξεύεται από το φορέα του και ανεβαίνει μερικά μέτρα προτού βάλει την... όπισθεν και ξαναπέσει στο ίδιο σημείο σχεδόν κατακόρυφα.

Φωνές πανικού και... γαλλικά στα... ρώσικα ακούγονται, τη στιγμή που το πλάνο δείχνει τη... Γη, προφανώς διότι ο ανώνυμος καμεραμάν το έβαλε στα πόδια. 

Στη συνέχεια φαίνεται ένα πυκνό νέφος καπνού που καλύπτει το σημείο της εκτόξευσης και ακούγονται μερικά ακόμα ρώσικα... γαλλικά.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχο σύστημα πυραύλων έχει και η Ελλάδα στη διάθεσή της (βρίσκεται στην Κρήτη), μετά από "εμπλοκή" με την αγορά και την τοποθέτησή τους στην Κύπρο, για ευνόητους λόγους, ενώ έχει εκτοξευθεί με επιτυχία ενας πύραυλος το 2013. 

Διαβάστε εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.