Translate

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

RMS Titanic: Πάνε στα δικαστήρια για τα ποσοστά επί των ανελκυσθέντων αντικειμένων του διάσημου ναυαγίου


Το ναυάγιο του Τιτανικού το 1912 έχει περάσει στη σφαίρα του μύθου και περισσότερα από 100 χρόνια μετά τη βύθιση του πολυτελούς υπερωκεάνειου, εταιρείες έχουν επιδοθεί σε μια ιδιαίτερα επικερδή επιχείρηση έκθεσης αντικειμένων που ανελκύσθηκαν από αυτό.

Τελευταίο επεισόδιο ωστόσο στις... κόντρες εκατομμυρίων δολαρίων, είναι οι μηνύσεις που υπέβαλλαν εκπρόσωποι της HopCat, εταιρείας που εκθέτει τα αντικείμενα και πουλάει αναμνηστικά σχετικά με τον Τιτανικό, κατά άλλης εταιρείας που είχε δεσμευθεί να χρηματοδοτήσει το πρότζεκτ, επενδύοντας εκατομμύρια, αλλά στην πορεία... ανέκρουσε πρύμναν.



Δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι επισκέπτονται ετησίως την έκθεση, καταθέτοντας παράλληλα τον... οβολό τους, προκειμένου να δουν αντικείμενα που ήρθαν στην επιφάνεια, αλλά και διοράματα σε φυσική διάσταση από τις καμπίνες λουξ αλλά και τρίτης θέσης.



Το επόμενο επεισόδιο της... σαπουνόπερας "Τιτανικός" αναμένεται να εκτυλιχθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων, όπως θα διαβάσετε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

WW2 Wrecks welcomes and encourages readers to comment and engage in respectful conversation about the content posted here.
We value thoughtful, polite and concise comments that reflect a variety of views.